måndag 8 juli 2013

Första månaden på sommarlovet

Hej hej!
Det har gått nästan en månad av sommarlovet men det känns inte alls så. Det har gått för snabbt! Den första veckan var tråkig... Jag var själv hela dagarna för inga kompisar var hemma. Det ända jag gjorde var att läsa, spela lite, läsa... Jag kommer inte ihåg vad jag gjorde resten av juni... Men första veckan i juli (förra veckan) så var jag och Morten i Lund hos mormor och Ingvar.
Första dagen var vi på Tosselilla. Det var jättekul och det var nästan ingen där, så vi hade hela parken för oss själva typ. Nej men det var inte alls många där. Fastän det var okej väder.
På tisdagen var vi på Kellbybadet. Där fanns trampoliner och hopptorn och sånt. Jag hoppade från femman, som var den högsta. Och självklart från trean och ettan också. Jag dök från trean!! Två gånger! Det var roligt, fast det gjorde lite ont i huvudet... :/
På onsdagen var vi på Den Blå Planet i Köpenhamn. Där var häftigt med en massa coola fiskar. När vi kom dit var det jättelång kö men vi hade redan biljetter så vi bara gick förbi allihop! :D Just det, vi bakade Delikatsnurror på förmiddagen också.
På torsdagen spelade vi en massa spel som vi hade med oss. Bl.a. Ska vi slå vad? och Monopol.
Och sista dagen, fredagen, spelade vi också spel. Kl. 15 kom mamma för att hämta oss och vi fikade på lite bullar och mormors hemmagjorda flädersaft. Den var jättegod!
När vi kom till parkeringsplatsen stod där en brons-färgad BMW-cab som cabbade ner sig när vi kom. Det var tydligen vår, men vi hade typ listat ut det för när vi pratade i telefon med mamma avslöjade hon det nästan. :)
Sen var jag hemma tills lördag morgon då Julle (Julia, min bästa kompis) och hennes familj kom och hämtade mig och vi körde till Göteborg. Där gick vi på Liseberg hela dagen och bodde på Clariton Hotel Post. Det var jättekul på Liseberg!! Fast det var lite mer folk än på Tosselilla... Vi var där när det öppnade och vi sprang direkt till Balder och kom först i kön! Jag och Julle satte oss längst fram och den var jätterolig. Jag åkte också bl.a. Atmosfear. 30 minuters kö... Ingen annan ville åka den (i Julles familj) så jag åkte den själv. Det var väldigt fin utsikt! :)
På söndagen på hemvägen stannade vi till i Varberg och tittade på Varbergs fästning. Där fick vi "slå mynt" och göra halsband/armband. Blev ganska nöjd med mitt armband. Sen badade vi där, det var kallt i vattnet... :/

Och idag har vi inte gjort så mycket, jag läste ut min (Mortens) bok och badade en massa i poolen. I morgon ska vi till stranden och på onsdag ska vi till Falsterbo Horseshow.
Det har nog inte hänt mycket mer så jag säger hejdå!