tisdag 12 november 2013

Önskelista Julen 2013 mm

Hejsan!

Det var kul på Lanzarote, och väldigt varmt! En dag så var det 52 grader i solen! Vi låg mest vid poolen och solade och när det blev lite för varmt så var det bara att hoppa i och bada. En dag åkte vi på en utflykt och red på kameler och tittade lite på ön. Det var skumpigt att rida, men roligt. Vi bodde väldigt nära havet så vi var där ibland också.
På sportlovet ska vi dit igen, och då ska farfar och Eva kanske åka en vecka innan oss. Så då får jag och Morten prova på hur det är att flyga själva. Spännande.

Och skolan går bra, på tekniken förra veckan skulle vi bygga en stol av kartong som skulle hålla för 10 kg. För mig gick det ganska bra. När man väl har kommit på hur man ska göra så är det väl rätt så lätt. Så vi ska prova dem någon gång denna veckan och då ska vi också ha en omröstning vilken som är snyggast. Vi får väl se hur det går...

I fredags var det nattvandring i skogen med Lufsarna. Ledarna satte oss på en buss med ett kuvert som vi skulle öppna på bussen och sen sa de bara hejdå och körde bil till lägerplatsen där vi skulle sova. Så vi gick av där vi skulle och hämtade en påse på en pizzeria där vi fick vidare instruktioner och en karta. Sen var det bara att börja gå. Vi lagade middag någon gång vid nio-halv tio. Vissa av oss var lite mörkrädda och det blev inte bättre när vi hörde vildsvin och såg spår i leran. Men vi började sjunga för att skrämma bort dem och det funkade. Ledarna sa att de hade hört oss när vi var ungefär 1 km bort. Vi kom fram vid halv två och då var militärtältet rest och vi hade varm choklad som väntade på oss. Sedan var det väckning klockan åtta för att vi skulle hinna äta frukost och sedan gå in i Genarp och därifrån skulle vi ta bussen tillbaka till Malmö. Den här gången var mamma med för att se till att vi hann med bussen. Men vi tog fel väg (mammas förslag) och missade därför bussen. Men vi gick in på Coop och köpte drickyoghurt och varsin bulle och sedan var det bara att vänta. Nästa buss kom efter en timme.

Senare var det gåsmiddag (och 25-årsfest för min morbror) och det var väääldigt gott. Vi träffade kusinen och hon pratade en massa. Inte så att man förstod utan mest "aaaoooiii"-ljud. Hon är så söt. <3 br="" nbsp="">Snart är det jul! Här är min önskelista för i år!



Inte så mycket än, eller jo men.. Lägger till vad jag kommer på, som vanligt!

Hejdå så länge!