onsdag 12 juni 2013

JIPPI!
Jag slipper skolan i 2 månader!
Det var min första avslutning på Sundsbroskolan, de hade anordnat en avslutningsshow som var väldigt häftig, tycker jag. Det var tre nior som var "programledare" och sjuor, åttor och nior som uppträdde. Sexor fick också vara med men det var ingen som ville. Uppträdena var jättebra och efter två stycken skulle lärarna ha en tävling. En gren var att välja ut en lärare från varje lag som var "rytmisk" och sedan skulle de tävla om vem som dansade bäst. Det var verkligen jätteroligt att kolla på. Sedan uppträdde resten av eleverna som var med. 
Efter det visades det bilder på alla niorna när de gick i sexan och nu i nian. Sen fick de gå igenom en båge och få rosor av rektorn. Det var ganska sorgligt och vissa grät och då började jag nästan gråta jag med. 
Men nu är jag glad!! 
I eftermiddag ska jag och min bästa kompis Julia till stranden och bada och sedan ska jag och familjen äta på restaurang. Tror jag.
Men det viktigaste av allt: Jag fyllde år igår!
Mamma, pappa och min lillebror Morten väckte mig på morgonen och jag fick ett skal av mig på BMXen till mobilen, färger som man färglägger håret med, en Julia-tidning och ett datorspel, The Sims 3. Min dator har ingen grej som man sätter in skivor i så jag får installera spelet på något annat sätt. Pappa vet hur. :D

Glad sommar!

måndag 10 juni 2013

Hejsan!

Igår hade jag och Morten släktkalas. Igår var också Mortens födelsedag och vi brukar ju alltid ha släktkalaset den 10:e som är mittemellan våra födelsedagar men idag (10/6) är det klubbtävling på BMXen, så vi kunde inte ha det idag. Men i alla fall, Morten och jag fick många presenter, Morten fick bl.a. en jättestor vattenpistol/gevär av kusin Emilia, en liten uppblåsbar båt till poolen med tillhörande paddlar, kläder och böcker. Jag fick också kläder och böcker, men istället för båtar och vattenleksaker fick jag äkta guldörhängen och en DATOR! Jag är jätteglad för det! Tack så jättesuperdupermycket för alla fina presenter! Nu väntar jag i spänning på morgondagen och hoppas att min familj inte väcker mig allt för tidigt.
Och på onsdag slutar skolan!!! Äntligen!!! Jag känner att jag är i behov av sommarlov nu. För det har ju äntligen blivit sommar! I lördags badade jag för första gången i poolen, det var iskallt!
Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på på sommarlovet. Vara med kompisar, bada i poolen, vara på stranden, sova länge... Det är det allra värsta med skolan, att man måste gå upp tidigt, det hade varit mycket bättre om den hade börjat och slutat senare.

Jag har skaffat mig brevvänner, eller det tror jag i alla fall. I KP var det ett helt uppslag av olika personer i olika åldrar som hade skickat in en "brevvän-annons" där de skrev lite om sig själva. Jag fastnade för tre av dem. Så jag har skickat ett svarsbrev till alla tre och hoppas nu på svar.
Annars är det inget spännande som händer just nu. Så jag säger hejdå!

Ha det bra!