tisdag 20 augusti 2013

Skolan o litte sånt

Hej på er!

Idag började skolan på riktigt. Fast det enda vi gjorde var att skriva IUP, som är ett häfte där vi skriver våra mål i de olika ämnena. Det är inte så där jättekul direkt.. Och det ska vi göra resten av veckan. Idag är en lång dag, vi går enda till halv 4. Men på t.ex. fredagar slutar vi efter lunch, och det är någon gång vid 11, halv 12. Så det är bra, och man kan ju skippa lunchen och äta hemma så får man sluta ännu tidigare. ;-) Det var i alla fall kul att träffa alla kompisarna igen.
Igår efter skolstarten så åkte jag, Morten, farfar och Eva tåg till Tivoli i Danmark och var där hela eftermiddagen. Det var jätteroligt! Karusellerna var vildare och roligare än på Bakken, dit vi brukar åka och har tröttnat lite på. Men samtidigt är det mysigare på Bakken.

Pappa berättade just att farfar och Eva har frågat om jag och Morten vill följa med dem till Lanzarote (Vet inte hur det stavas?) på sportlovet och det tycker vi hade varit jättekul så vi tackade såklart ja. Vi ska till Lanzarote nu på höstlovet också med farfar och Eva men det är ju jätteroligt ändå! Längtar!

Nu har jag inget mer att berätta så jag säger Hej Då!
Ha're bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar